Petak u Europarlamentu

Novinar RTL-a Thomas Meier izbačen je sa snimanja reportaže u Europarlamentu, iako je imao sve uredne dozvole za snimanje te se ponašao u skladu s propisima.Reportazom je zelio potvrditi pricu da zastupnici dolaze ujutro u Parlament, prijavljuju se, uzimaju dnevnicu i odlaze s radnog mjesta .
Plaća zastupnika u Europskom parlamentu je 7.339 eura, a usto dobivaju još 3.980 eura neoporezivih naknada za troškove. Također dobivaju 284 eura po danu zasjedanja, što ik za dvanaest zasjedanja mjesečno u džep donosi još 3.408 eura. Kada se sve zbroji, zastupnik u Europskom parlamentu svakog mjeseca može “ubrati” skoro 15.000 eura, što je više i od mjesečnog neto iznosa plaće najmoćnije žene svijeta, njemačke kancelarke Angele Merkel.
U videu europarlamentarci bježe, muljaju,prijete tužbama i na kraju izbacuju novinara.

RTL: Wie EU Abgeordnete absahnen (reformy.cz :: euroseptik.cz :: svobodni.cz ) – 12 Translation(s) | dotSUB.

Izvor: jutarnji list

Samo prihvaćanjem ovih uvjeta možete nastaviti čitanje sadržaja na ovom blogu. Ako se ne slažete s uvjetima navedenima niže, molim Vas da ne čitate izložene tekstove i napustite ovaj blog.
Autor tekstovima iznosi svoje misljenje i svoja videnja.Svi tekstovi su pisanii u dobroj vjeri,ali autor ne preuzima odgovornost za njihovu tocnost.Molim citatelje da upozore na podatke i analize za koje smatraju da su pogresni.

Pozivam sve koji preuzimaju tekstove ili njegove dijelove originalno objavljenih na ovim stranicama da obavezno navedu izvor.

Oglasi

Oznake:, ,

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s

%d bloggers like this: