Napijte se u sekundi

David Edwards je izumio a Philippe Starck dizajnirao Wahh Quantum Sensations. Wahh Quantum Sensations je gadget koji vam omogućuje da se napijete u sekundi.”Uređaj” isporučuje minijaturne doze alkohola – 0.075ml ali zahvaljujući aerosol efektu, postajete pijani odmah.U gadgetu je 21 doza od 0,075ml alkohola.Proizvod će se u Evropi prodavati po cijeni od 20 eura.
Mana proizvoda je to što “efekt” kratko traje,odnosno kako se brzo napijete jednako brzo ćete se i otrjezniti,pa za pretpostaviti je da će se pravi ljubitelji alkohola zadržati na “tradicionalnim metodama” opijanja.

izvor:feeldesain.com

Samo prihvaćanjem ovih uvjeta možete nastaviti čitanje sadržaja na ovom blogu. Ako se ne slažete s uvjetima navedenima niže, molim Vas da ne čitate izložene tekstove i napustite ovaj blog.
Autor tekstovima iznosi svoje misljenje i svoja videnja.Svi tekstovi su pisani u dobroj vjeri,ali autor ne preuzima odgovornost za njihovu tocnost.Molim citatelje da upozore na podatke i analize za koje smatraju da su pogresni.

Urednik, autori i suradnici ni u kojem slučaju nisu odgovorni za sadržaj komentara korisnika/čitatelja iznesenih na blogu.

Pozivam sve koji preuzimaju tekstove ili njegove dijelove originalno objavljenih na ovim stranicama da navedu izvor

Oglasi

Oznake:, , , , , , ,

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s

%d bloggers like this: