Presuda:Poker nije igra na sreću

Okružni sudac Jack Weinstein presudio je da poker nije igra na sreću,nego igra koja ovisi o vještini igrača.Internet poker je zabranjen u Americi.Ova odluka je oduševila odvjetnike kompanija koje se bave internet kockanjem.Sudac smatra kako njegova odluka ne umanjuje ovlsti predstavnika vlasti u borbi sa mafijom,po mišljenju sudca poker igre koje kontrolira mafija mogu se procesuirati po zakonu o reketarenju.John Pappas izvršni direktor Poker Players Alliance oduševljen odlukom i tvrdi da je presuda promišljena i da potvrđuje ono što je njegova grupa godinama tvrdila,a to je da “poker nije kriminal već igra koja ovisi o vještini igrača”.

Izvor:NBC

Samo prihvaćanjem ovih uvjeta možete nastaviti čitanje sadržaja na ovom blogu. Ako se ne slažete s uvjetima navedenima niže, molim Vas da ne čitate izložene tekstove i napustite ovaj blog.
Autor tekstovima iznosi svoje misljenje i svoja videnja.Svi tekstovi su pisani u dobroj vjeri,ali autor ne preuzima odgovornost za njihovu tocnost.Molim citatelje da upozore na podatke i analize za koje smatraju da su pogresni.

Urednik, autori i suradnici ni u kojem slučaju nisu odgovorni za sadržaj komentara korisnika/čitatelja iznesenih na blogu.

Pozivam sve koji preuzimaju tekstove ili njegove dijelove originalno objavljenih na ovim stranicama da navedu izvor.

Oglasi

Oznake:, , , ,

Trackbacks / Pingbacks

  1. Presuda:Poker nije igra na sreću | Članci - Kolovoz 24, 2012

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s

%d bloggers like this: